torstai 13. syyskuuta 2018

Laivaravintolassa tomaattikeittoa







Barpuurissa oli hiljainen ja sateinen päivä joten päätettiin työkaverini kanssa tehdä itse tomaattikeittoa.

4 annosta

Ainekset:

Sipuli 1kpl
Valkosipulinkynttä 2kpl
Tomaatti 800g
Oliiviöljyä 1rkl
Vettä 3dl
Suola, Mustapippuri ja Sokeri




Valmistus:

1. Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa tomaatit neljään osaan ja poista kannat.
2. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää tomaatit. Keitä noin 15 minuuttia.
3. Anna hautua noin 10 min kattilassa kannen alla.
4. Nosta kattila liedeltä ja soseuta tomaattikeitto sauvasekoittimella sileäksi.
5. Lisää vesi, suola, pippurit ja sokeri kattilaan.
6. Keiton kanssa voi tarjoilla myös raejuustoa ja krutonkeja.
7. (Paahtoleipää leikattuna pieniksi neljöiksi, paistettuna pannulla öljyssä ja maustettuna suolalla)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti