Morjesta! Asuminen täällä Hastingsissa on sujunut hyvin, täällä on ollut lämmin sää ja ihmiset ovat todella mukavia. Täällä oloni aikana asun perheessä, perheeseen kuuluu 50-60.v pariskunta ja heidän valkoinen kissansa. Työskentelen marks and spencer firmassa joka on Prisman/K citymarketin tyylinen paikka, työskentelen M&S Cafessa. Työskentely on ollut mukavaa ja työporukka on kivaa, työtehtäviinni kuuluu ruokien tarjoilu, ruoanvalmistus ja asiakaspalvelu, Tähän mennessä voin kyllä sanoa että en ole oppinut mitään uutta työpaikallani, kaikki mitä olen tehnyt on ollut jo ennestään tuttua. Kun Suomeen palaan aloitan treenaamisen tajat 2018 ravintolakokki kisaan.
Morjesta mun nimi on Jarkko Järvi ja opiskelen Seinäjoen Sedussa kokkilinjalla kolmatta vuottani. Tarkoitukseni olisi kirjoitella tänne kokkailuista, opiskeluista, työssäoppimisista ja arjesta. Kirjottellisin niistä fiiliksiä ja kokemuksia ammatillisesti tänne blogin puolelle. Kokiksi opiskelun yksi tavotteistani on kehittää itseäni ammatillisesti keittiön puolella. Jos jäi kiinnostamaan ja haluat tietää lisää, suosittelen seuraamaan blogiani ja lukemaan kuulumisistani täältä.
"CHEF" INSTAGRAM
- "CHEF" INSTAGRAM
- Vesimelonismoohtie
- Mansikkasalaatti
- Appelsiiniriisi (suuriksella)
- Bataattiranskalaiset ja amerikan hampurilaiset
- suklainen vanukas
- Pizza
- Koivu kääretorttu
- Omenapiirakka
- Raikkaat kesäjuomat
- Sienikeitto
- Köyhiä ritareita
- Vadelmarahka
- Pöllö mokkapalat ja Lättytaikinan ohjeet
- Lapin juustopaistos
- Ruisnapit kylmäsavuporo -täytteellä
- Porkkanakakku
- Työssäoppiminen Juurella Ravintola
- Oppisopimus Barpuuri
- Ulkomaan työssäoppiminen Hastings Englanti
- Pippuripihvi Hirvi/Nauta
- Tomaattikeitto
- Haastattelu Sami Hakamäki
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti