Barpuuri Seinäjoki

Morjesta! Tämän sivun tarkoituksena on kertoa oppisopimuksestani ravintola Barpuurissa 6.5.2018-2.9.2018












Toukokuu-Syyskuu

Morjesta! Kesä on mennyt nopeaa töissä ravintolalaiva Barpuurissa.
Työtä ja väkeä on piisannut ja hyvää työkokemusta olen saanut muuttuvista olosuhteista ja yllättävistä käänteistä. Työporukka on mukavaa ja monesta olen saanut todella hyviä ystäviä joiden kanssa on mukava viettää aikaa työn ulkopuolellakin.

 Töissä olen päässyt tekemään paljon erityisruokavaliollisia ruokia ja asiakkaan toiveen mukaan, Olen päässyt suunnittelemaan, tekemään ja kehittämään uusia asioita ja olen oppinut muilta työkavereiltani paljon uusia asioita miten he asian tekevät omalla tavallaan sillä erinlaisia tyylejä on paljon.

Olen tehnyt töissä: ruokaa, asiakaspalvelua, päässyt opettelemaan kassan käyttöä, oppinut erinlaisten shottien ja drinkkien tekoa ja päässyt tarjoilemaan ruokaa asiakkaille pöytiin.

 Keittiössä meitä on neljä kokkia jotka vastaamme siitä mitä pitää tilata ja hakea. Misa lista on keittiössä joka päiväisessä käytössä (Misalistasta näkee mitä pitää päivän aikana tehdä/esivalmistella).

Oppisopimus on auttanut suorittamaan opintoja kesän aikana samalla kun olen tehnyt töitä, olen myös tehnyt läksyjä ja opskellut kesän aikana ja haastatellut muiden seinäjoen alueen ravintoloiden työntekijöitä.

Työnteko on ollut mukavaa kun on ollut hyvä työporukka ja tiimityöskentely pelaa. 
Omia lempiannoksia mitä on kaikista kivoin ollut tehdä on ollut: Paistettu kalamiehen siika, Barpuurin tapaslautanen, Laivurimestarin leipä ja Open burger.

Vielä on arviointi pitämättä ja sitten on oppisopimus tehty siitä jatketaan seuraavaan työssäoppimiseen, jonka pitäisi olla kolmannen vuoden valintojeni mukaan juomien myynti ja tarjoilu joten ei muuta kuin työpaikkaa katselemaan, juomia tekemään ja opettelemaan niiden tekoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti