keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Ravintolan pitoa


Tervehdys!

Tällä hetkellä ollaan pidetty kolme viikkoa meidän koulun omaa ravintolaa jossa tehdään annoksia lautaselle ja tarjoillaan maksaville asiakkaille.

Ensi viikolla meillä alkaa työssäoppiminen joka kestää 10 viikkoa, työskennellään lounasruokien parissa ja tehdään 3 kokin kokonaista työvuoroa. Työssäoppimisessa arvioidaan kokki opiskelian osaamista ja taitoja oikeassa työelämässä. Työssäoppimisen arvioi työpaiakalla oleva oma vastuuhenkilö.

olin myös tuossa viikonloppuna kiertämässä koirani kanssa simpsiön luontopolun.

15.9.2017 Lapin juustopaistos


Leipäjuusto 2kg
Kuohukerma 0,500kg
Fariinisokeri 0,150kg

Päälle:
Lakkahilloa 

Valmistus:
1. Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi.
2. Mittaa tarjoiluastiaan 100g leipäjuustoa.
3. Sekoita kerma ja fariinisokeri keskenään.
4. Lisää 0,5dl kerma, fariinisokeri sekoitusta leipäjuustojen päälle.
5.  Pistä uuniin 150 asteeseen paista 15-20min
6. lisää päälle lakkahillo.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti